Inuphotos

· Olet eksynyt tai löytänyt itsesi nuoren, mutta intohimoisen koiraharrastajan kuvausivulle ·

Olen aktiivinen koiraharrastaja Kangasalta. Aktiivisen elämän tasapainottaminen onnistuu helposti kuvaamisen kautta. Kuvaan pääosin koiria, mutta myös ihmisten ja muiden eläinten kuvaaminen onnistuu vaivatta! Minulla ei ole koulutusa, mutta uskon vahvasti itseoppimiseen ja asiakkaan palautteeseen. Se kuljettaa tasapainoisesti ja kasvattavasti eteenpäin.

Harrastan omien koirieni kanssa agilityä, tokoa, rally-tokoa ja kierrän näyttelyissä. Kotoa löytyy tällä hetkellä yhteensä 14 koiraa, joista suurinosa on suomenlapinkoiria. Mukana pyyhältää myös tiibetinmastiffi, mäyräkoiria ja labradorinnoutaja. Koirattomana ihmisenä minulta on helppo pyytää kuvausta, johon haluaa koiran mukaan, sillä mukaan mahtuu laaja kirjo erilaista karvaista otusta.

Kuvausvahvuuksiani ovat erilaiset koiratapahtumat, kuten näyttelyt, kokeet, testit ja koiran luontaiset ja rodulle ominaiset lajit ja toiminnat. Kuvausympäristönä suosin metsää, maaseutua tai kaupunkia, sillä kaikissa on omanlaisensa tunnelma ja viehätys. Toki treenikuvat otetaan treenikentällä tai siihen muutoin tarkoitetussa ympäristössä.

Kaikki kuvaukseni räätälöidään ja suunitellaan juuri sinulle ja koirallesi sopivaksi ja toimivaksi. Saat itse päättää, missä kuvaus toteutetaan, tai vaihtoehtoisesti voin ehdottaa paikkoja. Kuvauksessa huomioidaan koiran hyvinvointi ja tehdään asiat koiran ehdoilla. Kuvauksen kuuluu olla sinulle ja karvaiselle ystävällesi mieluinen kokemus, eikä pakkopullaa.

Mikäli kaipaat jonkun ikuistamaan parhaan ystäväsi juuri sellaisena, kuin se on, laita sähköpostia osoitteeseen inuphotoz@gmail.com niin sovitaan teille sopiva toteutustapa, aika ja paikka!

Ikuista paras ystäväsi juuri sellaisena, kuin hän on

Monica Kork

Kuvien kopioiminen ja luvaton käyttö on ehdottomasti kielletty!

Copying and unauthorized use of the images is strictly prohibited

Jaa sivu